Svet-Stranek.cz
Chovatelská stanice Bernských salašnických psů
LISAFI

O nás:Chovatelská stanice Bernských salašnických psů

O nás


.....takhle to nějak začalo...už jsem ji nechtěla pustit....je to Finlandia Codeli Girls!


     V životě naší rodinky nikdy nechyběla zvířátka - občas to u nás vypadalo jako v ZOO - papoušci, křečci, plšíci, morčata, rybičky, šneci (určitě jsem něco vynechala......většina zvířátek se u nás i zdárně množila)... a vždycky vedli pejscii a kočičky!
     Před více než 10 lety jsem si jen tak koupila knihu Bernský salašnický pes - to odstartovalo mojí bernskou mánii - a tak jsme si k naší jezevčici Katynce, pořídili první bernskou slečnu Lindu a bylo jasno, že "berňák" je NEJLEPŠÍ pes!! Pár let jsme měli i tři psy - přibyla ještě milá a krásná berňačka Sally - všechno to byly bezvadné holky!!! Moc jsme je milovali...a pořád na ně myslíme...
     Novou éru berňáčků u nás začala Finlandia Codeli Girls - naše Fini!
Kromě krásného rodokmenu nám rostla do krásy i Fini - a na výstavách nám to jen potvrzovali - asi největší úspěch bylo 2. místo ve velké konkurenci na klubové výstavě v Rožnově pod Radhoštěm 2012......
     Čas utíkal jako voda - Fini na výbornou absolvovala povinné RTG kloubů i bonitaci a zbývalo už jen zřídit chovatelskou stanici - od 27.2.2013 máme mezinárodně chráněný název chovatelské stanice LISAFI - a začínáme psát její historii ;-)
     .....pojďte si číst dál - třeba o tom - Co je u nás nového? i další info....
     A milovníci koček - zejména britských krátkosrstých a ragdollů -  zvu Vás také k návštěvě kočičí stránky naší CHS Mamion !







návštěvníků stránky
celkem98 920
tento týden143
dnes13